Columnist de inchirieri auto

Deci, spunea columnistul acesta de rent a car ca unii cetateni americani si-au pus problema daca nu cumva au fost discriminati atunci cand au fost in strainatate si au apelat la serviciile de inchirieri auto. Hm! unul de aici din Romania ar fi zis ca satul arde si baba se piaptana. Adevarul este ca nivelul de trai al tuturor celor de dupa granita cu Ungria le permite. Le permite sa umble in excursii, asa numitele travel, sa faca inchirieri auto si sa alerge ca bezemeticii la pensie. Aici, in Timisoara, in Romania, numai de inchirieri auto nu le prea arde oamenilor…

Si totusi, columnistul isi incepea de fapt argumentatia cu un caz real, al unor pensionari din Washington City care dupa ce au facut o rezervare online de rent a car si au zburat, nu stiu unde dar tot in America, s-au trezit ca agentul de inchirieri auto le cere niste suprataxe. Evident ca oamenii au sarit in sus, motivand ca daca ei sunt pensionari de ce sa fie tratati altfel decat altii in momentul in care apeleaza la o firma de inchirieri auto!?

Tipul asta de la „The Washington Post“, pe care eu il suspectez ca nu scrie altceva decat despre afaceri cu rent a car, ma gandesc ca nici nu stie mai multe sau poate el e frate cu bosii, s-a pus si a vorbit cu purtatorii de cuvant de la nu stiu ce asociatie de firme de inchirieri auto, cu nu stiu ce reprezentanti de la societatile de asigurari auto, ce mai, a dezvoltat un intreg subiect.

Cand problema este foarte simpla, fiecare tara isi stabileste propriul cod rutier, in care oamenii, dupa o anumita varsta, trebuie sa dovedeasca aptitudinile lor de conducatori auto. Lucru firesc dealtfel, se rezolva cu atestarea permisului auto. Iar columnistul meu a ajus de fapt sa ne spuna ce banuiam cu totii, ca dupa o anumita varsta companiile de asigurari iti cer mai multi bani, in unele tari te costa mai mult asigurarea si implicit serviciul de inchirieri auto de la o varsta mai mica, in altele de la o senectute mai avansata… Cand, cum, vorba paorelui de langa Timisoara!

Si atunci ce a vrut columnistul meu, de ce ma leg de el? Pai n-a vrut nimic, a facut si el SEO pentru companiile de rent a car de peste Ocean, asa cum fac eu acum pentru Marvomil Inchirieri auto Timisoara. Limepede? Asa se fac banii…