Belele mari la inchirieri auto in Africa de Sud

material sponsorizat de Marvomil Rent a Car – inchirieri auto in Timisoara

bosimani

uite-asa asteapta bosimanii sa vina englezii …

N-am idee daca un serviciu de inchirieri auto din Africa de Sud ar putea sa-mi faca atatea belele mie, ca cetatean britanic ce-as fi dac-as fi, dar nu sunt! asta pentru ca numai maine nu-i poimaine si iata ca din 8 iunie, asa am retinut, englezii renunta la permisele de hartie si se trece totul online! Pfuaf, asta chiar nu stiam, si nu stiu nici ce legatura are asta cu niste biete inchirieri auto.

(De fapt eu nu ineteleg nimic de la englezi, tocmai pentru ca nu-i inteleg si gata, ca-s egoisti, ca atunci cand bunicii mei se bateau cu turcii ca sa le fie usor lor, englezilor, sa n-aiba treaba ei prin Europa, ei bine, atunci cand neamurile mele mureau cu sabia in mana si cu cate un cap de turc in cealalta, ei, englezii, se carau peste Ocean cu vaporul si-i casapeau pe indieni, le demolau alora tot sistemul de rent a car la cai!)

Sa revin. Deci astia, care fac inchirieri auto cetatenilor britanici, se plang ca o sa fie mare haos! Asa am citit in ziarele lor. Cica daca vrei sa mergi la o frima de inchrieri auto din strainatate, eu, adica ei, cetateni britanici, pentru ca nu mai au permisele de hartie, vor trebui sa se conecteze la internet si sa dea un cod din nu stiu cate cifre la patronii aia de inchirieri masini de prin Africa de Sud.

Bine, bine, o sa ziceti ce naiba am eu cu Africa de Sud!? Pai am, caci eu, daca as fi cetatean britanic si as vrea sa merg in concediu acolo m-as duce. Ca se circula pe stanga, la fel ca in Anglia. Si ca acolo dai o lira la un negroteu din ala si-ti da masina la inchiriat pe toata vara! Asa cred eu ca merg lucrurile la inchirieri auto in Africa…

Ei, si daca nu mai am eu permis de hartie, o sa-mi dea ala masina la inchiriat? Eu sa-i dau un cod de cifre daca vrea sa-mi vada permisul auto? pai are ala internet acolo, langa bosimani!? Sa-i ai naiba pe englezi, ca tot timpul au intors lumea cu curu-n sus, acum le distrug la negri toate firmele de inchirieri auto!

In fine, cica toata tranzitia asta a lor va dura vreo sase saptamani, ceea ce le va produce mari belele la astia cu masini de inchiriat. Auzi, si sase saptamani eu sa nu pot pleca din Anglia in Africa de Sud, iar aia cu inchirieri auto de la satul lui Bobo-Bosimanul sa dea faliment. Dar bosimanii de pe acolo-s ei, din Africa de Sud? Cred ca pe aproape… dar ce bine ca nu-s englez, m-ar manca aia…