Cele mai scumpe inchirieri auto – la Hollywood

inchirieri auto timisoara rolls royce

un Rolls Royce de inchiriat

material oferit de marvomil Rent a car Timisoara

Cand e vorba despre inchirieri auto ne gandim de regula la o masina de care avem nevoie ca sa mergem in concediu pentru ca a noastra este srticata. Sau una care sa ne astepte la aeroport si cu care sa mergem in statiunea unde avem bilete, sau sa ne vizitam neamurile. Bineinteles ca vorba asta cu statiunea si cu aeroportul este valabila pentru inchirieri auto facute in Occident, la noi nu prea tine figura, cine naiba foloseste serviciile de rent a car in Romania in afara de straini care vin cu afaceri sau romanii care se intorc din Spania si nu sunt dispusi sa mearga doua zile pe drum!? Sau verii nostri din canada sau SUA, ce ei vin cu Dodge-ul aici? In fine…

Rasfoind paginile de internet am gasit si un altfel de servicii de rent a car, unul mai deosebit si care nu cred ca ar merge in ruptul capului in Romania, am spus ai sus de ce. Este vorba de inchirieri auto de masini clasice. Ei bine, acest serviciu este oferit la Hollywood. Site-ul Classic Auto Rental iti ofera o sumedenie de masini de epoca sau de colectie.

Clientii site-ului sunt, asa cum banuiti, companii si studiouri de facut filme, agentii de foto-publicitate, creatori de reclame video, fotografi sau pur si simplu cei care au chef sa se casatoreasca intr-o limuzina din vremea lui Elvis Presley. Ca sa aflati cine sunt clientii n-aveti decat sa rasfoiti „portofoliul” lor in acest sens. Ma rog, ei nu tin cont de discretie si de alte maruntisuri din astea, de confidentialitate, doar sunt americani, iar dvs. va puteti delecta cu o intreaga lista de celebritati care au apelat la serviciul lor de inchirieri auto.

Desigur ca daca ati locui la Los Angeles sau pe acolo, de fapt oriunde in America, si daca ati avea o masina de inchiriat veche si in buna stare o puteti introduce in circuit. Asta daca ati locui acolo, caci aici aceasta afacere de rental services, cum zic americanii, cu masini de inchiriat pentru realizarea unor filme… nu merge deloc. Pai cate filme stiti ca se fac in Romania pe an?

Concluzia: cand aveti chef de o masina de inchiriat cautati-ne pe noi! Facem inchirieri auto bune pentru Romania, adica avem preturi rezonabile si masini pentru toate gusturile.