Închirieri auto Timişoara, maşini pentru cei de dincolo…

inchirieri masini la Timisoara

aeroport-timisoara-inchirieri-masiniCei care apelează la firma noastră de închirieri de maşini din Timişoara sunt, în general, oameni care nu locuiesc în România şi care au ajuns la concluzia că este mai ieftin, mai sigur şi mai rapid să închirieze o maşină de aici, decât să străbată Europa cu propriile lor maşini.

Da, este vorba despre ei, despre românii care lucrează dincolo şi care, prin faptul că-şi câştigă existenţa în străinătate, au ajuns să cunoască o altfel de valoare a banului, a unei maşini, să deosebească un serviciu de închirieri de maşini de calitate îndoielnică de o adevărată firmă de închirieri auto.

Dar nu numai. Nu avem clienţi doar români care în loc să-şi piardă vremea pe autostrăzi, preferă să facă o rezervare online pentru o maşină de închiriat, la un preţ confortabil şi corect, din rândul clienţilor noştri putem extrage şi străini cu afaceri în România. Sau, pur şi simplu turişti, care ştiu ce înseamnă rent a car, Occidentul având deja o adevărată tradiţie în domeniul sericiilor de închirieri auto. Mai mult, cu toţii, indiferent cine sunt, au certitudinea că la aeroport îi va aştepta reprezentantul Marvomil Timişoara, serviciu de închirieri de maşini care în cei câţiva ani de la înfiinţare a reuşit să-şi creeze un nume.

Cu siguranţă că toţi clienţii noştri ştiu deja cum să închirieze o maşină, cei mai mulţi au mai făcut închirieri de maşini la Marvomil şi au fost mulţumiţi, ei reprezintă aşadar segmentul de clienţi pe care îi păstrăm. Tuturor acestor clienţi le răsplătim fidelitatea prin preţuri avantajoase. Nu credeţi că şi noi câştigăm mai bine, prin faptul că oferim un serviciu de închirieri mai ieftin, decât să aşteptăm clientul dispus să ne plătească exact atât cât dorim? Nu aceasta este metoda de a dezvolta o afacere în acest domeniu atât de sensibil cum este cel al închirierilor de maşini.

inchirieri-masini-timisoara-JOS

inchirieri de masini pentru toate buzunarele

Apoi, dacă ţinem cont că, mai ales în ultimii ani, concurenţa este din ce în ce mai acerbă, vom constata că afacerile sunt mai prospere în condiţiile în care oferim preţuri flexibile şi condiţii mereu atrăgătoare pentru cei care au nevoie de închirieri de maşini din Timişoara.
Nu suntem rigizi absolut deloc, dacă avem un client care ajunge cu avionul la Timişoara la ora patru dimineaţa, reprezentantul nostru se va trezi la ora trei pentru a-i înmâna autoturismul pentru care a făcut o rezervare online. Mai mult, la plecare, nu va fi nevoit să vină cu trei ore înainte pentru a se întâlni cu agenţii firmei de închirieri de maşini, va putea petrece cele trei ore în sânul familiei. Ne deplasăm noi la aeroport de unde vom prelua maşina închiriată.

Ce poate fi mai avantajos decât cele descrise mai sus într-o relaţie dintre client şi societatea de închirieri de maşini?

Concluzie: Marvomil Timişoara oferă cele mai avantajoase servicii de rent a car pe care vi le-aţi putea dori. Suntem dispuşi la cele mai variate tipuri de servicii, singura dorinţă pe care o avem este să nu abuzaţi de maşini şi să le predaţi în starea tehnică şi estetică în care le-aţi preluat.