Inchirieri de masini cu gandaci. Le daţi foc? La colectiv…

Când apelaţi la un serviciu de închirieri de maşini vă gândiţi să le daţi foc? În mod normal nimănui nu i-ar trece prin cap aşa ceva, totuşi unora le reuşeşte… Şi încă din prima! Ştirea prezentată în continuare a umplut de deliciu pe toţi din branşa celor care se ocupă cu serviciile de rent a car .

Un tip pe nume Scoot Kemery din Long Island, tocmai ce-a plecat de la un serviciu de închirieri de maşini şi s-a dus la un supermarket. Ceasul rău, căci altfel nu se poate spune, l-a făcut să-şi întâlnească un prieten care i-a dat un sfat. Al naibii sfat, cum se omoară puricii şi gândacii din maşini, mai ales acelea pe care le iei de la firmele de închirieri, cică acolo sunt mulţi gândaci…

Sfatul lui era să dea cu alcool pe scaune, pe preşuri, în portbagaj…

Noi credem că amicul lui Scoot era „trosnit” de la alcool, altfel nu ne putem inchipui cum să te-apuci să împrăştii bunătate de spirt într-o maşină care nici nu-i a ta. În fine, cumpără Scoot o butelcă de alcool (nu ştim de care) şi se-apucă să dea prin maşină. Apoi, în parcare fiind, se aşează la volan şi-şi aprinde o ţigară, gândindu-se probabil ce bucurie o să le facă ălora de la firma de închirieri de maşini, că o să le dea înapoi maşina fără urmă de purici.

Datele poliţiei din Eastport/Longisland nu reliefează cât din ţigară a fumat Scoot, doar că i-a luat foc maşina. Omul a ieşit rapid afară, iar raportul poliţiei spune că a suferit arsuri de gradul 1 şi 2. Mai mult, au fost avariate şi alte două maşini din parcare. Într-adevăr, bucurie pe cei de la închirieri de maşini, îşi vor cumpăra una nouă în locul celei care a ars.

Întâmplarea asta aminteşte de păţanii mai mărunte ale celor de aici din Timisoara care se ocupa cu inchirieri de masini. Mulţi dintre proprietarii firmelor de rent a car e plang de clienţii lor că înapoiază maşinile cu tapiţeria arsă de la scrumul de ţigară. Sau maşina este într-o stare atât de mizeră, încât într-adevăr ar trebui deparazitată. Dar nu cu alcool…