Inchirieri de masini – cum pot fi mai ieftine?

Pentru cine este un practicant al serviciilor de inchirieri de masini ar trebui sa fie limpede ca apelarea la firmele de „rent a car“ localizate intr-o incinta de aeroport este in general mai scumpa, comparativ cu acelasi serviciu primit de la o firma de inchirieri cu sediul in oras. Sa ne intelegem, facem diferenta intre notiuni care se deosebesc fundamental. Inchirieri de masini direct de la aeroport si inchirieri de masini cu predarea la aeroport sunt doua lucruri esential diferite, iar costurile suportate de client reflecta acest lucru, asa cum se va vedea in continuare.

Inainte de a trece la demonstrarea teoriei noastre, sa facem precizarea ca aproape sigur vom fi pusi la index de catre firmele de inchirieri auto localizate in aeroport la Timisoara, poate chiar si de catre conducerea administratiei aeroprotului. Si poate n-ati stiut, la Timisoara este a doua mare piata de inchirieri de masini din Romania.

In mod sigur am putea fi banuiti de partizanat, aceasta deoarece sa citesti un astfel de articol intr-un site care trateaza aproape exclusiv prestarea serviciilor de inchirieri auto, cu masini predate sau nu la aeroport, nu poate fi decat partinitoare. Totusi, pentru demonstrarea argumentatiei noastre, va invitam sa cititi un articol din editia online a publicatiei „The Huffington Post“, ziar pe care in niciun caz nu-l puteti banui ca ne este favorabil din vreun punct de vedere. Aici aveti linkul articolului De ce trebuie sa ne ferim cand facem inchirieri de masini cu ridicarea la aeroport

Desigur ca este comod sa cobori din avion si sa te duci la fata de la ghiseul firmei de inchirieri auto si sa-i spui ca vrei si apoi sa primesti o masina. Sau, inainte de a te urca in avion, sa trimiti un e-mail ca vrei sa fii asteptat de o masina asa si asa si pentru asta eventual sa platesti un avans. In aceste cazuri insa vei plati luxul de a fi comod, extraordinar de comod, caci daca ai face cativa pasi pana la iesirea din aeroport ai putea avea acelasi serviciu de inchirieri auto dar la un pret considerabil mai rezonabil.

O singura afacere, doua tipuri de preturi

aeroport timisoara masiniDe unde rezulta preturile diferite ale celor doua notiuni? In primul rand, firmele de inchirieri auto localizate in aeroport au de platit o chirie pentru spatiile pe care le ocupa, chiar daca este un simplu ghiseu. Iar in conditiile din Timisoara, in Romania in general, va inchipuiti ca un spatiu de cativa metri patrati se obtine pleasca, mokka, gratis, ieftin, cum doriti dvs sa spuneti!?

Firmele de inchirieri de masini sunt in general o afacere prospera, iar administratia oricarui aeroport (inclusiv Timisoara) stie acest lucru si ca atare taxeaza!

In al doilea caz, cel al serviciilor de inchirieri masini cu predarea la aeroport, in Timisoara sau unde vreti dvs. caci situatia este aceeasi, costurile cu chiria sunt semnificativ mai scazute. Ceea ce face desigur mai atractive ofertele respectivelor firme de „rent a car“.

In cocnluzie, prezumand ca pentru acelasi tip de masina inchiriata, aceeasi perioada preturile ar trebui sa fie aceleasi, in cazul in care clientul alege o firma de inchirieri de masini cu birou in aeroport, clientul plateste lenea de a face cativa pasi pana la iesirea din cladire, la Timisoara de exemplu nu faci mai mult de 20 de metri.

Cu siguranta, ati dedus cum dvs ati putea fi unul dintre cei care platesc chiria unui birou de inchirieri auto!

Inchirieri de masini ieftine

rent a car timisoaraEi, da, aceste este lucrul cel mai greu, sa fie si ieftin si bun! Si totusi, sa faci inchirieri de masini ieftine este un lucru la indemana oricarui client. Cum? Simplu. Se contacteaza cu cateva zile inainte o firma de inchirieri si se alege masina. Eventual, prin formularul de rezervare online se poate achita si un avans.

In momentul sosirii dvs la aeroport, la Timisoara, respectiva firma o sa va astepte cu masina la iesirea din terminal. Ei, da, desigur, posibil sa nu va intampine o domnisoara cu pieptul mare si cu picioarele lungi, s-ar putea sa va astepte chiar proprietarul SRL-ului, respectiv cel care se ocupa de administrarea acestei afaceri de inchirieri de masini.

Chiar daca nu e cu o fetita blonda, nu credeti ca este mai ieftin? Va dau banii afara din casa?