Vrea sau nu „Dacia” TVA zero la masini noi?

material sponsorizat de Marvomil Rent a Car Timisoara

dacia-sandero

Dacia si TVA zero la masini noi: nimic!

Adevarul este ca nu se mai intelege nimic din ce vrea si ce da Guvernul la piata auto, caci ce vor cei de la Dacia este limpede pentru toata lumea, vor sa vanda masini noi cat mai multe, vor autostrada si vor sa dea cat mai putini bani la salariati, daca se poate deloc. Si credeam ca vor TVA zero la masini noi.

Deci, zilele trecute iese Stroe de la Dacia si zice ca daca se doreste sa se vanda cat mai multe masini noi, atunci ar trebui sa fie TVA zero, da, cu asta ar putea sprijini statul si productia de masini noi si ar incuraja si consumul si pastrarea locurilor de munca de la Dacia.

Sare Guvernul, pai domne, la cate masini vrei dumneata sa vinzi, inmulteste TVA-ul cu cu numarul de masini si vezi ce gaura-mi faci! Adica nu vor, spuneau pe ocolite aia de la Guvern, nu stim care, ca acolo toata lumea vorbeste despre fotbal, femei si masini. Si de ce sa nu vrea, zice Stroe, ca trebuie o dovada cum ca statului asta ii trebuie cetateni cu salarii si care-si platesc taxele? Uite de aia nu vor, zicem noi, ca vor sa fie singuri daca noi plecam…

Bun, mai zice Stroe ca nici programul prima rabla nu merge (asa-i zice, prima rabla? nu mai stiu…) ca de fapt se ridica numai bariere birocratice in calea cumparatorilor.

Dar ce dreaqu merge in tara asta, zicem noi, ca nu-l mai pricepem nici pe Stroe, ce vrea asta? Culmea, azi iese iar si zice altceva, ca Dacia nu vrea TVA zero, Dacia vrea sa vanda masini noi si sa se stimuleze vanzarea de masini, asta vrea Dacia…

Pai, de ce nu zisesi asa nenicule!? Noi credeam ca vrei TVA zero la masini noi… Ca asa am inteles…

Va spunem noi ce vor aia. Nimic…